Vi ses!

 Vi ses igen i 2015!

vj2015.dk

COUNTDOWN
Danish(DK)English (United Kingdom)

Bliv klædt på til sommerens store event – Vendelbo Jamborette 2011

Vendelbo Jamborette 2011 har indgået samarbejde med Cloozes om at stå for levering af en spændende vifte af produkter i forbindelse med sommerens store event.

Du vil således allerede nu kunne bestille nogle af produkterne, ligesom du også under eventen og efter jamboretten vil kunne bestille diverse produkter.

Produkter:
Du vil her på siden kunne finde en komplet oversigt over produkter, som tilbydes. Du kan bestille ubegrænset, idet der ikke er et minimum, som skal bestilles.


Betaling:
Når du har afgivet din ordre, modtager du fra Cloozes en ordrebekræftelse med information om betaling af ordren.  Så snart du har indbetalt det fulde beløb til vores konto (regnr.:9070 og kontonr.: 1622572032), vil vi ekspedere din bestilling.

Levering:
Som udgangspunkt leverer vi dine varer ca. 8 dage efter betalingen er registreret

Efterbestilling:
Vi sælger naturligvis Vendelbo Jamborettes produkter på selve lejren. Men skulle du efter lejren ønske at bestille yderligere produkter, kan du sende os en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

 
Cloozes® er en nystartet og international franchisekæde af tekstiltrykkerier, der leverer reklame- og profilbeklædning. Konceptet er udviklet og opstartet af personer med lang erfaring fra branchen.

Vi betjener virksomheder i næsten alle brancher, klubber og foreninger samt andre der har brug for små eller større enkeltleverancer, i en ekstraordinær kvalitet til en overkommelig pris.

Cloozes producerer reklame- og profilbeklædning efter nyeste metoder og råder over moderne digitalt udstyr
og designsoftware. Derfor kan Cloozes® producere og levere til fornuftige priser.

 

Cloozes Brønderslev – Asgård 50 – DK-9700 Brønderslev
Tlfnr.: 5264 9080 – Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. – www.cloozes.dk

 
Nødtelefon

I nødstilfælde kan lejradministrationen kontaktes på 40 46 83 82.

Info til ledere

Lejrplads:

Det Danske Spejderkorps' sikkerhedsregler: